Hej, moje ime je Matea i u svibnju 2021. godine otvorila sam obrt po imenu “Madera“.

Madera znači “drvo“ i upravo će ono biti primarni materijal od kojega ću proizvoditi dječje igračke, te razne dekoracije i ostale proizvode.

Nakon rođenja sina počela sam intenzivno razmišljati o pokretanju vlastitog posla, što mi je oduvijek bila velika želja. Svakako je morala biti riječ o nečemu kreativnom.

Od malena sam voljela crtati i izrađivati razne ukrasne predmete koji i danas ukrašavaju police mojih roditelja, bake, djeda…  Glazba je također moja velika ljubav tako da me je život oduvijek vodio u smjeru kreativnog i umjetničkog rada. Ni ovaj put nije ništa drugačije i veselim se da to napokon mogu podijeliti i sa vama.

Svi proizvodi su proizvedeni od kvalitetnih šper ploča (odlikuje ih visoka čvrstoća) te su za njihovo bojanje korištene ekološki prihvatljive boje na bazi vode sa certifikatom (EN 71-3) koji dokazuje da je proizvod prikladan za bojanje dječjih igračaka i drugih predmeta s kojima naši najmlađi dolaze u dodir.

Madera dječje igračke imaju certifikat (EN 71) koji dokazuje da je proizvod siguran za dječju upotrebu, te nose oznaku CE.

Oznaka CE je kratica francuskih riječi “Conformité Européene” (“europska sukladnost”) i predstavlja potvrdu proizvođača da da proizvod ispunjava bitne zahtjeve sigurnosti, zaštite zdravlja i okoliša koje određuje europska zakonska regulativa, odnosno većina donesenih Direktiva za te proizvode. Za državne organe CE oznaka na proizvodu je dokaz, da se taj proizvod na tržištu pojavljuje legalno. Izjava o sukladnosti sa zahtjevima i CE znak predstavljaju dopuštenje za slobodno kretanje proizvoda Europskom unijom, tako da CE znak zovu i „putovnicom za tržište Europske unije“.

Vjerujem da je kvalitetan proizvod temelj svakog brenda te se veselim svakoj vašoj narudžbi.

Proizvedeno s ljubavlju,

Madera