Dekoracije
Back
Sold out

2u1 Držač ključeva i personalizirani privjesci

80,00 kn90,00 kn

ZNAČAJKE: 

  • Dimenzije: 18,5 cm x 13 cm
  • Materijal: Drvo
  • Održavanje: Prebrisati vlažnom krpom
Obriši

UNESITE TEKST DO 25 ZNAKOVA

Cijena: 80,00 kn
Cijena dodatka:
Ukupno:
Besplatna dostava za narudžbe iznad 400,00 kn.
SKU: N/A Kategorije: ,
OPIS

Neka ključevi vaše obitelji budu na jednom mjestu. Drveni držač ključeva dolazi u kompletu sa personaliziranim privjescima.

 

Dodatne informacije
ČLANOVI OBITELJI:

RODITELJI + DJEVOJČICA + DJEČAK, RODITELJI + DJEVOJČICA, RODITELJI + DJEVOJČICA + DJEVOJČICA, RODITELJI + DJEČAK, RODITELJI + DJEČAK + DJEČAK

DOSTAVA
Trošak dostave Trošak dostave iznosi 30,00 kn na području Hrvatske, a ako narudžba prelazi 400,00 kn dostava je besplatna. Trošak dostave za Sloveniju je 70 kn bez obzira na iznos narudžbe. Konačni trošak poštarine za narudžbe iz svih ostalih zemalja potrebno je utvrditi u suradnji sa kupcem – individualno za svaku takvu narudžbu. Svi inozemni kupci moraju podmiriti cijeli trošak dostave za sve narudžbe. Rok isporuke Vrijeme isporuke za Hrvatsku je oko 10 radnih dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici). Madera će se potruditi kako bi Vam proizvodi bili isporučeni i prije isteka ovoga roka. Vrijeme potrebno za proizvodnju i dostavu može varirati te je vrijeme isporuke navedeno na stranicama i u potvrdi narudžbe samo informativno. O roku dostave bit ćete obaviješteni mailom prilikom obrade narudžbe. U slučaju nepredviđene situacije, rok dostave može se produljiti, o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten (mailom ili telefonski).