Igračke
Back

SLAGALICA 2u1 “Sat i oblici“

170,00 kn

Značajke:

  • Dimenzije: Sat: 26 cm (promjer), Oblici: cca 4 – 5 cm
  • Materijal: drvo
  • Primjereno za starost: 3+
  • Održavanje: prebrisati vlažnom krpom

Besplatno graviranje kratke poruke ili posvete na poleđini proizvoda. Pri zaključivanju narudžbe u  “Napomene uz narudžbu” upisati željeni tekst.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 400,00 kn.
Kategorija:
OPIS

Učenje percepcije i prepoznavanja vremena nikad nije bilo jednostavnije i zabavnije. Svaki sat (1-12) je drukčijeg oblika, te je ovaj sat ujedno umetaljka za učenje oblika. Na satu su označene i minute, te su na kazaljkama ispisani nazivi onoga što određena kazaljka pokazuje (sate ili minute).

Umetaljke i kazaljke su u bijeloj boji sa označenim nazivima/brojevima, dok je sat u boji drveta.

DOSTAVA
Trošak dostave Trošak dostave iznosi 30,00 kn na području Hrvatske, a ako narudžba prelazi 400,00 kn dostava je besplatna. Trošak dostave za Sloveniju je 70 kn bez obzira na iznos narudžbe. Konačni trošak poštarine za narudžbe iz svih ostalih zemalja potrebno je utvrditi u suradnji sa kupcem – individualno za svaku takvu narudžbu. Svi inozemni kupci moraju podmiriti cijeli trošak dostave za sve narudžbe. Rok isporuke Vrijeme isporuke za Hrvatsku je oko 10 radnih dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici). Madera će se potruditi kako bi Vam proizvodi bili isporučeni i prije isteka ovoga roka. Vrijeme potrebno za proizvodnju i dostavu može varirati te je vrijeme isporuke navedeno na stranicama i u potvrdi narudžbe samo informativno. O roku dostave bit ćete obaviješteni mailom prilikom obrade narudžbe. U slučaju nepredviđene situacije, rok dostave može se produljiti, o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten (mailom ili telefonski).