Igračke
Back
Sold out

SLAGALICA “Ime“

110,00 kn

Značajke:

  • Ploča: Š 8 cm x D ovisno o broju slova x V 1 cm
  • Slova: 5,5 cm x 1,5 cm – 5 cm
  • Materijal: drvo
  • Primjereno za starost: 3+
  • Održavanje: prebrisati vlažnom krpom

Besplatno graviranje kratke poruke ili posvete na poleđini proizvoda. Pri zaključivanju narudžbe u  “Napomene uz narudžbu” upisati željeni tekst.

Obriši

ODABERITE BROJ ZNAKOVA

UNESITE IME DO 15 ZNAKOVA

Cijena: 110,00 kn
Cijena dodatka:
Ukupno:
Besplatna dostava za narudžbe iznad 400,00 kn.
SKU: N/A Kategorije: ,
OPIS

Personalizirana slagalica predivan je poklon, te dekoracija za svaku dječju sobu. Djeca najbolje uče kroz igru, tako da će im ova slagalica pomoći u učenju slova, te pisanju vlastitog imena.

Za početak dijete može stavljati slova u prazne prostore, a nakon toga može ime „napisati“ bez pomoći ploče za umetanje.

Slagalica dolazi u sljedećim kombinacijama boja: žuto-bijelo, sivo-bijelo, plavo-bijelo, te ružičasto-bijelo.

Dodatno možete naručiti stalak za slagalicu.

NAPOMENA! Za više od 13 znakova cijena na upit.

DOSTAVA
Trošak dostave Trošak dostave iznosi 30,00 kn na području Hrvatske, a ako narudžba prelazi 400,00 kn dostava je besplatna. Trošak dostave za Sloveniju je 70 kn bez obzira na iznos narudžbe. Konačni trošak poštarine za narudžbe iz svih ostalih zemalja potrebno je utvrditi u suradnji sa kupcem – individualno za svaku takvu narudžbu. Svi inozemni kupci moraju podmiriti cijeli trošak dostave za sve narudžbe. Rok isporuke Vrijeme isporuke za Hrvatsku je oko 10 radnih dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici). Madera će se potruditi kako bi Vam proizvodi bili isporučeni i prije isteka ovoga roka. Vrijeme potrebno za proizvodnju i dostavu može varirati te je vrijeme isporuke navedeno na stranicama i u potvrdi narudžbe samo informativno. O roku dostave bit ćete obaviješteni mailom prilikom obrade narudžbe. U slučaju nepredviđene situacije, rok dostave može se produljiti, o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten (mailom ili telefonski).