Igračke
Back

SLAGALICA “Sunčev sustav“

170,00 kn200,00 kn

Značajke:

  • Dimenzije: Ploča: 43 cm x 18 cm, Planeti: 3.2 cm – 10 cm
  • Materijal: drvo
  • Primjereno za starost: 3+
  • Održavanje: prebrisati vlažnom krpom

Besplatno graviranje kratke poruke ili posvete na poleđini proizvoda. Pri zaključivanju narudžbe u  “Napomene uz narudžbu” upisati željeni tekst.

Obriši
Besplatna dostava za narudžbe iznad 400,00 kn.
SKU: N/A Kategorija:
OPIS

Svemir je definitivno fascinantan, ali je i dalje velika nepoznanica. Neka planeti sunčevog sustava vašem djetetu ne budu nepoznanica. Uz ovu slagalicu dijete će brzo naučiti planete sunčevog sustava.

Velika edukativna ploča sadrži 8 umetaljki planeta te su na ploči označeni asteroidi, sunce i mjesec. Ispod svakog objekta je upisano što oni predstavljaju.

Slagalica dolazi u dvije varijante: ručno bojani planeti bojama na bazi vode (zbog toga je svaki proizvod jedinstven) te u boji drveta

DOSTAVA
Trošak dostave Trošak dostave iznosi 30,00 kn na području Hrvatske, a ako narudžba prelazi 400,00 kn dostava je besplatna. Trošak dostave za Sloveniju je 70 kn bez obzira na iznos narudžbe. Konačni trošak poštarine za narudžbe iz svih ostalih zemalja potrebno je utvrditi u suradnji sa kupcem – individualno za svaku takvu narudžbu. Svi inozemni kupci moraju podmiriti cijeli trošak dostave za sve narudžbe. Rok isporuke Vrijeme isporuke za Hrvatsku je oko 10 radnih dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici). Madera će se potruditi kako bi Vam proizvodi bili isporučeni i prije isteka ovoga roka. Vrijeme potrebno za proizvodnju i dostavu može varirati te je vrijeme isporuke navedeno na stranicama i u potvrdi narudžbe samo informativno. O roku dostave bit ćete obaviješteni mailom prilikom obrade narudžbe. U slučaju nepredviđene situacije, rok dostave može se produljiti, o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten (mailom ili telefonski).